Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حجت‌الاسلام روح‌الله میرزایی قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در سفر به شهرکرد و در جمع خبرنگاران با اشاره به راه‌اندازی سامانه امین در سه استان کشور گفت: تا کنون ۸ هزار نفر در این سامانه ثبت‌نام کرده اند.

او افزود: این سامانه در سه استان کردستان، تهران و فارس رونمایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

مسائل فرهنگی موجود در جامعه از دغدغه‌های اهل ایمان

میرزایی با اشاره به اینکه رونمایی از این سامانه در استان چهارمحال و بختیاری نیز انجام شده است اضافه کرد: این سامانه برای آموزش و ارتباط میان آمران به معروف و گروه‌های مطالبه‌گری و جهادی طراحی شده است.

او ادامه داد: افراد می‌توانند در سایت ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کشور وارد و در سامانه به صورت فردی و گروهی ثبت‌نام کنند.

میرزایی با اشاره به فعال شدن نرم‌افزار اَپلیکیشن منادی در سایت این ستاد گفت: در فاز نخست رونمایی این اپلیکیشن، مردم می‌توانند مشکلات جامعه و اطلاع‌دهی کم‌کاری مسئولان را اطلاع رسانی کنند.

او افزود: این اپلیکیشن در کافه‌بازار راه‌اندازی می‌شود و در فاز نخست اطلاع‌رسانی کم‌کاری مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی کشور مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

میرزایی با تأکید بر اینکه اطلاعات فردی افراد که پیامک به این اپلیکیشن ارسال می‌کنند، محرمانه است اضافه کرد: پس از بررسی نتایج به افراد اطلاع‌رسلانی خواهد شد.

او همچنین با تأکید بر اینکه فعالیت ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر، احیا کردن این فریضه الهی است ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر فقط خاص حجاب و عفاف نیست و باید در حوزه رسیدگی به مشکلات مردم و منطقه نیز ورود پیدا کرد.

میرزایی با انتقاد از اینکه جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به درستی تبیین نشده است گفت: براساس فرمایش مقام معظم رهبری، تذکر دهی به مسئولان و مدیران مهمترین حوزه در فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

او افزود: زیربنای جامعه اسلامی فریضه امر به معروف و نهی از منکر است و باید موانع پیش روی این فریضه برداشته شود.

میرزایی اضافه کرد: وجود موانع و فراهم نبودن زیرساخت‌های امر به معروف، محدود، محصور و منحصر بودن این فریضه به یک موضوع خاص از مهمترین آسیب‌های پیش‌روی فریضه امر به معرف و نهی از منکر است.

او با تأکید بر اینکه پایین‌ترین و کوچکترین فریضه امر به معروف و نهی از منکر تذکر در خصوص حجاب و عفاف است ادامه داد: شناسایی مشکلات و کاستی‌ها در استان از جمله مشکل آب، رفع مشکلات جامعه کارگری، نشت نفت در بخشی از اراضی کشاورزی و رودخانه سرخون، مشکلات رفتینگ و یا برخی تخلفات در حوزه گردشگری از جمله مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در استان است.

میرزایی به نهادینه کردن فرهنگ مطالبه‌گری در جامعه تاکید کرد و گفت: با توسعه مطالبه‌گری و همچنین فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر که تنها در حوزه حجاب نیست و می‌توان در همه حوزه‌ها ورود پیدا کرد و مردم از حق خود در بسیاری از زمینه‌ها کوتاه نخواهند آمد.

او افزود: مطالبه‌گری از مسئولان و دست‌اندرکاران اجرایی با همکاری رسانه‌ها باید در جامعه نهادینه شود.

میرزایی اضافه کرد: در راستای حمایت از مطالبه‌گران و آمران به معروف و ناهیان از منکر با همکاری دستگاه قضایی، وکیل رایگان در اختیار این افراد قرار خواهد گرفت که از هشت ماه گذشته تاکنون ۳۰۰ وکیل رایگان در اختیار مردم دغدغه‌مند قرار گرفته است.

او به ارائه مشاوره رایگاه به این افراد به عنوان دغدغه دیگر این ستاد اشاره کرد و گفت: حمایت همه جانبه از آمران به معروف و ناهیان منکر در دستور کار این ستاد قرار دارد.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امر به معروف و نهی از منکر سامانه امین گروه های جهادی حجاب و عفاف امر به معروف و نهی از منکر فریضه امر مطالبه گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۹۴۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی

این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

به گزارش ایران جیب، نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصدهای اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشورهای فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. 

فواره معروف تروی در رمِ ایتالیا

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهرهای این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند. 

برج ایفل در پاریس

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است. 

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکارهای تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشورهای اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهرهای پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد