Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@08:45:00 GMT

حذف امضا‌هاي طلايي از روند تجارت

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۲۸۴۵

خبرگزاری آریا-وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: حذف امضا‌های طلایی از نخستین اقدامات به ثمر رسیده در دولت است تا با شفافیت در اقتصاد به‌ویژه صدور کارت بازرگانی در مسیر توسعه گام برداریم.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای سید رضا فاطمی‌امین امروز (دوشنبه) در آیین رونمایی از کارت بازرگانی بدون دخالت عامل انسانی با بیان اینکه سامانه جامع تجارت موجب شده تا مسیر فساد و رانت بسته شود، گفت: حذف امضا‌های طلایی از نخستین اقدامات به ثمر رسیده در دولت است تا با شفافیت در اقتصاد به‌ویژه صدور کارت بازرگانی در مسیر توسعه گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دیگر مانند گذشته شاهد صدور کارت بازرگانی برای افراد فاقد صلاحیت از جمله کودکان و افراد سالخورده نخواهیم بود.
فاطمی امین افزایش شفافیت و کاهش فساد همزمان با افزایش سرعت خدمات‌دهی را از مزایای حذف نیروی انسانی در صدور کارت بازرگانی دانست و افزود: وظیفه داریم تا می‌توانیم با حذف قوانین نادرست، ظرفیت فراوان کشور در صادرات را توسعه دهیم.
بیشتر بخوانید؛
    حذف عامل انسانی از فرآیند صدور کارت بازرگانی
وی تاکید کرد: با پشتیبانی از تولید و رفع موانع می‌توانیم بیکاری و کمبود‌ها را کاهش دهیم و با تنظیم بازار و مدیریت بازار ارز در اقتصاد تسهیل ایجاد کنیم.
فاطمی‌امین گفت: حمایت از تولید و رفع موانع تجاری موجب شد تا صادرات کشور به سرعت افزایش یابد و شاهد عبور صادرات از مرز 40 میلیارد دلار در 9 ماهه امسال باشیم.
وی افزود: این وزارتخانه متولی سامانه جامع تجارت است، اما وزارتخانه‌هایی مانند امور اقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت و درمان در کنار نهاد‌های بخش خصوصی، در یک همکاری مسیر تجارت را تسهیل می‌کنند.
وی با بیان اینکه تکمیل سامانه جامع تجارت حکومت‌داری و مدیریت را تغییر می‌دهد، تصریح‌کرد: بر همین اساس شرایطی فراهم شده است تا کارت بازرگانی برای افراد دارای صلاحیت صادر شود و سوء استفاده‌گران نتوانند خللی در تجارت کشور به وجود بیاورند.
فاطمی‌امین با تاکید بر اینکه سامانه جامع تجارت ابزاری را در اختیار قرار می‌دهد که بتوانیم قوانین را با نظارت اجرایی کنیم، خاطرنشان‌کرد: تسهیل‌گری از اولویت‌های صادرات کشور است، بر همین اساس 25 هزار تاجر می‌توانند 25 استعلام لازم را از 20 دستگاه ناظر در زمان کوتاه یک ساعت دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کارت بازرگانی صدور کارت بازرگانی سامانه جامع تجارت فاطمی امین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۲۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام‌کرد که با افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در نخستین ماه امسال، تراز تجاری کشور با و بدون احتساب نفت مثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از ایرنا، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

براساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکی است، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین، ارزش صادرات کشور در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶.۸۵درصد کاهش نشان می‌دهد.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش، ۹.۶۶درصد کاهش داشته است.

چین، مقصد نخست صادرات

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین شامل کشورهای چین، عراق، امارات‌متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸درصد از وزن و ۸۳درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی‌شکل مایع‌شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی بیشترین افزایش را داشتند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین امسال، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به‌لحاظ وزن ۳۳.۳۸درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • اردوغان: به تجارت ۹.۵ میلیارد دلاری با اسرائیل پایان دادیم
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳