Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن وتجارت در حاشیه نشست با فعالین صنعتی، معدنی و تجاری هرمزگان گفت: فعالیت «سامانه‌ پاسخگویی» توسط وزارت صمت در مرحله نخست در پنج استان از جمله استان هرمزگان آغاز شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدرضا فاطمی امین اظهار کرد: کار این سامانه به گونه ای است که تمامی تقاضاها از طریق شماره ۱۲۴ (مکاتبه و حضوری) که به سازمان صمت استان ارجاع می شود را بررسی نموده و کار را متناسب با درخواست موجود به بخش و واحد مربوطه به طور مستقیم ارجاع می دهد و در اسرع وقت به دست فرد مربوطه می رسد و از طرف درخواست کننده، پیگیری‌ کرده که این کار به سرانجام برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ضمن اشاره به حذف بروکراسی اداری با توجه به راه اندازی سامانه پاسخگویی در وزارت صمت افزود: امید است این سامانه که در هفته جاری در استان هرمزگان فعال شده است طی یکی دو هفته آینده بطور کامل عملیاتی شود و این نوید خوبی است که کارهای اداری یا بروکراسی که همه از آن به نحوی مشکل دارند در بخش صنعت، معدن و تجارت ازبین برود.

وزیر صنعت معدن و تجارت ابراز داشت: تا اکنون ممکن است شهروندان هرمزگانی به تلفن ۱۲۴ بعنوان تلفن شکایات قیمت کالا و خدمات توجه کرده باشند ولیکن از این پس علاوه بر طرح شکایت، شهروندان می توانند تمامی درخواستهای این مجموعه اعم از واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی و تجاری و طرح هر گونه مساله را با ارتباط گرفتن با سامانه ۱۲۴ راهنمایی لازم را دریافت کنند.

وزیر صنعت معدن و تجارت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قبل از انجام سفرهای استانی، از هفته ها قبل، موضوعات و مسائل در بخشهای مختلف حوزه مربوطه بررسی و چالش‌ها مشخص می شوند و متناسب با آن چالش ها، راه حل ها و مصوباتی برای سفر آماده می شود.

وی افزود: در این سفر استانی دیدارها و بازدیدهایی از واحدهای تولیدی و اقتصادی و همچنین نشست هایی با فعالان صورت می گیرد و پس از شنیدن مسائل واحدهای اقتصادی اعم از صنعتی، معدنی و تجارتی که با آن مواجه هستند، راه حل هایی مطرح می شود که سعی بر اطلاع رسانی به موقع آن هستیم.

فاطمی امین تصریح کرد: ممکن است در برخی موارد غفلت صورت گرفته باشد، لذا پس از شناسایی و هدف‌گذاری، امید است بتوانیم در اسرع وقت آن ها را حل و فصل کرده و در مجموع فضای مناسبی برای تولید مهیا کنیم.
فاطمی امین با اشاره به تخصیص بودجه جهت واحدهای تولیدی اذعان داشت: در مورد طرح های نیمه تمام، بودجه ای را با بانک ها صحبت کردیم و تخصیص داده شده است.

وی افزود: مشکلات مالی در واحدهای تولید وجود دارد ولیکن همه واحدهای تولیدی با مسأله مالی دست و پنجه نرم نمی کنند و خیلی از مسائل و مشکلات، مالی نیست.

فاطمی امین افزود: پروژه تامین مالی زنجیره ای راه اندازی شده است که با منابع موجود ۳۰ درصد منابع مالی بیشتری در اختیار واحدهای تولیدی قرار خواهد گرفت .

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: خیلی از واحدهای تولیدی با مشکلاتی اعم از صادرات و بورس کالا مواجه اند که همه آنها راه حل دارند که در اسرع وقت مشکلات آنها حل وفصل خواهد شد.

وی گفت: چهار پروژه برای کمبود انرژی درحال پیگیری است که نخستین آن، بازار برق است از آنجایی که به معنای دقیق، بازار برق نداریم عملا تخصیص بهینه و توزیع انرژی موجود در حوزه برق اتفاق نمی‌افتد.

فاطمی امین تصریح کرد: در این راستا با وزارت نیرو هماهنگ هستیم و کار مشارکتی را آغاز می کنیم و با استقرار بازار برق، بسیاری از مسائل، حل و فصل خواهد شد.

وزیر صنعت معدن و تجارت اضافه کرد: به منظور احداث نیروگاه ها، تفاهم نامه ای با وزارت نیرو با بیش از ۱۰ هزار مگاوات منعقد گردیده که از این مقدار یکهزار و ۷۰۰ مگاوات آن در استان هرمزگان است.

وی افزود: تفاهم‌نامه با وزارت نیرو، خیلی از شرایط را تسهیل می کند که کمک شایانی به بخش صنعت است. البته خیلی از واحدهای فولادی نسبت به احداث نیروگاه اقدام کرده اند تا با کمبود برق مواجه نشوند.

فاطمی امین در ادامه به قیمت گاز برای نیروگاههای صنعتی اشاره نموده و بیان داشت: اقدام بعدی، دولت در بودجه سال آینده ، تبصره ای را پیشنهاد داده که قیمت گاز برای نیروگاه های صنعتی معادل قیمت گاز برای نیروگاه های وزارت نیرو باشد که اقدام بسیار بزرگی است و سبب می شود اکثر ظرفیت های معطل مانده در بخش تولید فعال شوند و همچنین واحدهای صنعتی تشویق می شوند که برق مورد نیاز خودشان را تامین کنند که به افزایش راندمان کمک می کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: به منظور کاهش مصرف آب و انرژی در واحدهای صنعتی در صدد کاری هستیم که انجام هم‌زمان چهار موارد ذکر شده می تواند مسائل بخش تولید را در حوزه برق تا دو الی سه سال آینده بطور کامل حل کند.
 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: واحدهای تولیدی واحدهای تولید معدن و تجارت وزارت نیرو فاطمی امین وزیر صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۵۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود

در برنامه بالاتر موضوع تکمیل زیرساخت شهرک‌های صنعتی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. آقای ابراهیمی معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و آقای ولی‌پور مدیرعامل شهرک صنعتی شمس آباد به سوالاتی پاسخ دادند.

ولی پور گفت: زیرساخت در شهرک صنعتی دو بخش است یک مورد زیرساخت‌هایی که متولی ایجاد آن شرکت شهرک‌های صنعتی است و مورد دیگر زیرساخت‌هایی است که توسط وزارتخانه‌های دیگر باید ایجاد شود. در دسته اول بر اساس برنامه ریزی ها، بخشی از زیرساخت‌هایی که تدوین شده اجرایی می‌شود و اگرچه کمبود‌هایی در این بخش وجود دارد، اما نظام‌مند است.

او افزود: عمده چالشی که در شهرک‌های صنعتی دارند در دسته دوم زیرساخت‌ها قرار دارد. به عنوان مثال در شهرک صنعتی شمس آباد، وزارت نیرو ۶۰۰ مگاوات تعهد داده است، اما بر اساس آخرین گزارش ظرفیت ایجاد شده در حدود ۲۵۰ مگاوات است. مشکل قطعی برق مهمترین مشکل شهرک‌های صنعتی است. سال گذشته قطعی برق‌های نظام‌مند که از اواسط خرداد آغاز می‌شود و تا اواخر شهریور ادامه دارد را دو روز در هفته تجربه کردیم.

این صنعتگر ادامه داد: در طی این چهارماه حدودا یک ماه شهرک‌های صنعتی نتوانستند فعالیت داشته باشند و در شهرکی مثل شمس آباد، هزینه پرداختی کارفرما به کارگرانی که به دلیل قطعی برق نتوانستند کار کنند، ۶۰۰ میلیارد تومان بود.

ابراهیمی گفت: قسمتی از تعهداتی که سازمان صنایع کوچک می‌تواند انجام دهد، بر اساس برنامه زمانبندی، نیاز واحد‌های صنعتی را برطرف کردیم. اما آن بخش از کار که به صورت مشترک باید اقداماتی انجام شود، تا میزان مطلوب فاصله داریم. ما ۸۶۰ شهرک و ناحیه صنعتی در کشور داریم. نیمی از این مقدار در گروه شهرک‌های تقاضا محور قرار دارند و زیرساخت‌های اولیه ایجاد شده است.

او ادامه داد: با توانیر ۱۲۴ تفاهم نامه در سطح کشور داریم که بر اساس آن ۵ هزار مگاوات به ظرفیت شهرک‌های صنعتی اضافه می‌شود. ۹.۲ هزار میلیارد تومان اعتباری بوده که در سال‌های گذشته برای تکمیل پست‌های برق پیش بینی شده بود؛ اما با توجه به تورم این پروژه‌ها سرمایه بیشتری نیاز دارند که در بودجه وزارتخانه‌ها نمیگنجد و به معنای دیگر بسیاری از خدمات این دستگاه‌ها به دلیل نبود اعتبار به عقب افتاده است.

ولی‌پور گفت: سهم بخش صنعت از مصرف آب کشور ۲ درصد است که لزوم آب شیرین هم نیست، اما سهم بخش کشاورزی ۹۸ درصد است. با ۱۵۰ لیتر آب در ثانیه که در اختیار شهرک صنعتی شمس آباد قرار گرفته ۴۵ هزار اشتغال ایجاد شده است.

ابراهیمی نیز در این باره گفت: به ازای هر لیتر آبی که در شهرک‌های صنعتی مصرف می‌شود در استان‌های مختلف کشور از ۵۰ تا بیش از ۱۰۰ مورد اشتغال زایی انجام می‌شود. البته صنایع بزرگ نیز با بهره گیری بازچرخانی آب باید نیاز خود را به حداقل برسانند.

او افزود: ۹۲ نقطه در کشور در مجاورت و داخل شهرک‌های صنعتی برای استقرار نیروگاه‌های خورشیدی پیشبینی کردیم. ۱۶ نقطه در هفت استان کشور و یک شهرک تخصصی را در برنامه داریم. برنامه ما این تا پایان سال این ۹۲ نقطه به شرایط واگذاری برسیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • برداشت گل محمدی از گلستان‌های کاشان + تصاویر
  • آغاز سیل و آب‌گرفتگی در چهار استان کشـور
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟